Care sunt principalele favorite la Campionatul Mondial din Qatar? Sport
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

Care sunt principalele favorite la Campionatul Mondial din Qatar?

Mondialul din Qatar este unul dintre cele mai controversate din istorie, dintr-o multitudine de motive. Faptul că se organizează în noiembrie și decembrie contribuie la unicitatea competiției. Având în vedere că Italia sau Portugalia ar putea lipsi de la acest turneu, se anunță un Mondial extrem de interesant. Care sunt, însă, marile favorite în acest moment pentru câștigarea turneului? Vezi aici cote pariuri pe sport dacă ești interesat să pariezi pe câștigătoarea mondialului cu ajutorul celor de la Sportingbet.ro.

Mai jos vei afla care sunt cele mai bune trei variante pe care te-ai putea baza în acest sfârșit de an pentru a câștiga cea mai prestigioasă competiție fotbalistică.

Care sunt favoritele pentru a câștiga Mondialul din Qatar?

  1. Spania

Spania va rămâne întotdeauna una dintre cele mai puternice naționale din lume iar acest lucru nu se va schimba nici în Qatar. Spaniolii se vor putea baza pe jucători experimentați precum Pique, Busquets sau Sergio Ramos, însă vor putea apela și la nume noi sunt tinerii de la Barcelona care au impresionat în acest sezon. Ansu Fati, unul dintre cei mai promițători jucători din fotbalul mondial, va juca la primul său turneu final iar tânărul jucător al Barcelonei va reprezenta un atu important pentru naționala iberică.

  • Franța

Chiar dacă Euro 2020 a fost dezamăgitor pentru francezi, naționala cocoșului galic rămâne, cel mai probabil, echipa cu cel mai bun lot de la acest turneu final. Nume precum Mbappe, Benzema, Pogba, Griezmann sau Kante vor reprezenta echipa cocoșului galic. Având în vedere ce lot are la dispoziție Didier Deschamps, este greu de crezut că francezii nu vor merge departe în acest turneu. Cu un Mbappe într-o formă de zile mari, cine i-ar putea opri?

  • Anglia

Englezii sunt încă afectați de înfrângerea dureroasă din finala Euro 2020 în fața Italiei, însă vor sosi în Qatar cu dorință de răzbunare și foame de trofee. Această generație a englezilor este cu adevărat specială iar Gareth Southgate pare să progreseze de la un turneu la altul alături de tinerii săi jucători. Semifinalaa de la Mondialul din Rusia a fost urmată de o finală pierdută la penalty-uri la Euro 2020. Pasul logic în acest moment ar fi cucerirea titlui mondial iar Anglia pare capabilă de acest lucru. Jack Grealish este un jucător de clasă mondială, Phil Foden are un potențial nemărginit, Raheem Sterling este printre cei mai buni din lume, iar dacă Harry Kane va continua superbă forma de la națională, pare că reprezentativa albionului va fi foarte greu de oprit de către oricine.

Ne așteaptă un Mondial cu adevărat special. Chiar dacă cele trei de mai sus sunt mari favorite, mai sunt câteva naționale importante care trebuie luate în considerare. Argentina îl va avea pe un Messi dornic să impresioneze la ceea ce va fi probabil ultimul său Mondial, Brazilia vine cu Neymar la fel de talentat ca întotdeauna și un Vinicius Jr. în mare formă, în timp ce Germania se află încă la începutul mandatului lui Hansi Flick și nu știm la ce ne putem aștepta.

sursă foto: unsplash.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE