Home / Administratie / Echipă de conducere completă la Prefectura Mureș

Echipă de conducere completă la Prefectura Mureș

Prin Hotărârea Guvernului nr. 62/2022, Nicolae-Florin Pălășan a fost numit în funcția de subprefect al județului Mureș.

Joi, 13 ianuarie, în cadrul unei videconferințe comune cu reprezentanții Guvernului României și instituțiile prefectului din țară, Nicolae-Florin Pălășan a depus jurământul în funcția de subprefect al județului Mureș. Acesta se alătură subprefectului Nagy Zsigmond, în cadrul echipei conduse de prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

“Cu o echipă de conducere completă, Instituția Prefectului – Județul Mureș își continuă misiunea de a fi în slujba mureșenilor, de a oferi sprijin tuturor primarilor din județul Mureș și de a fi un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Oamenii așteaptă de la noi responsabilitate, profesionalism și să ne facem bine treaba. Am convingerea că activitatea noastră se va ridica la înălțimea așteptărilor locuitorilor din județul Mureș și echipa Instituției Prefectului va continua să fie unită și caracterizată de seriozitate în munca de zi cu zi”, a afirmat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Angajament în fața cetățenilor

La finalul evenimentului noul subprefect al județului Mureș, Nicolae-Florin Pălășan, a declarat următoarele: “Funcția de demnitate publică în care am fost învestit reprezintă asumarea unei imense responsabilități, un angajament serios pe care l-am luat în fața Guvernului României şi a cetățenilor, pe care trebuie să îl onorez exemplar. Prin activitatea mea, voi face tot ce este posibil să reprezint un factor de echilibru politic şi administrativ la nivelul județului Mureş, pentru a evita blocajele şi difuncționalitățile în procesul de coordonare, comunicare şi aplicare a măsurilor guvernamentale. Este probabil una dintre cele mai importante provocări din cariera mea profesională, mulțumesc organizației PSD Mureș și tuturor celor care au avut încredere în mine.”

Citeste si:  ANALIZA accidentelor rutiere petrecute în 2021, în județul Mureș

(A.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Start la vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani

Aproximativ 200 de copii cu vârste între 5 și 11 ani au fost programați în …