Home / Slider / Ajutoare de încălzire a locuinței acordate de Primăria Târgu Mureș

Ajutoare de încălzire a locuinței acordate de Primăria Târgu Mureș

Distribuie

”Mii de târgumureșeni au primit până acum”, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, ajutoare de încălzire a locuinței și supliment pentru energie pentru sezonul rece cuprins între 1 noiembrie 2021 și 31 martie 2022, a anunțat joi, 13 ianuarie, Alexandru György, viceprimar al municipiului Târgu Mureș.
Viceprimarul liberal din ”Orașul Trandafirilor” a mai precizat că acțiunea de primire a cererilor – declarații pe proprie răspundere pentru acordarea acestor ajutoare continuă, precum și că beneficiarii ajutoarelor sunt familiile care au venit mediu lunar net pe membru de familie mai mic de 1.386 de lei, respectiv persoanele singure cu un astfel de venit de până la 2.053 de lei.
”Dreptul la ajutorul pentru încălzirea locuinței, se stabilește o singură dată pentru toată perioada sezonului rece. Beneficiarii primesc și un supliment pentru energie, în sumă fixă, acordat în funcție de sursele de furnizare a energiei utilizate, în cuantum de 30 de lei/ lună pentru consumul de energie electrică, 20 de lei/ lună pentru consumul de combustibili solizi și/sau petrolieri, 10 lei/ lună pentru consumul de gaze naturale sau 10 lei/ lună pentru consumul de energie termică”, a subliniat Alexandru György.
Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon ale Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș, 0365-430.859, 0725-403.312 sau 0725-403.315, puse la dispoziție publicului, de luni până vineri, între orele 8.00 – 15.00. 

(Redacția)

 

De asemenea, verificati

VIDEO. Premiera spectacolului GGWorld

Distribuie Teatrul pentru Copii și tineret Ariel din Târgu Mureș va găzdui joi, 18 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.