Ciubar din lemn Alex Wood Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 838 Vizualizări

Ciubar din lemn Alex Wood

Fie că este vorba de o baie romantică, o perioadă de calitate cu familia, o călătorie spa cu prietenii sau o meritată după-amiază pentru dvs., având propriul ciubar din lemn  sau saună de grădină vă permite să vă bucurați de una dintre simplele placeri ale vietii.

 Acest exercițiu nu numai că vă curăță corpul, ci și sufletul. Bucurați-vă de multe dintre beneficiile sale excelente pentru sănătate și scutiți-vă de stresul și durerea vieții de zi cu zi.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale utilizării unui ciubar?

Beneficiile potențiale ale utilizării ciubar din lemn variază de la persoană la persoană. Depinde mult de sănătatea ta generală și de modul în care îl folosești.

Mai jos sunt 7 beneficii posibile ale imbaierii in ciubar.

1. Reducerea stresului

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale unui ciubar este potențialul de a ajuta la atenuarea tensiunilor zilei. Efectul calmant al apei calde și al acțiunii de masaj poate ajuta la ameliorarea stresului fizic, emoțional și mental.

Dacă doriți, puteți spori acest efect de eliberare a stresului și mai mult cu muzică slabă, iluminare slabă sau aromoterapie.

2. Relaxarea musculară

Apa fierbinte și acțiunea de masaj a jeturilor de cada cu hidromasaj pot fi o modalitate eficientă de a ajuta la relaxare și la calmarea mușchilor strânși și încordați. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea durerilor.

O baie cu hidromasaj înainte de antrenament poate reduce, de asemenea, riscul de rănire.

3. Somn îmbunătățit

Potrivit cercetărilor, simpla relaxare obținută dintr-o baie in ciubar poate fi suficientă pentru a vă ajuta să treceți într-un somn mai liniștit.

Un studiu mai vechi a evaluat încălzirea pasivă a corpului ca tratament pentru insomnie la adulții în vârstă. Studiul a fost mic și subiectiv, dar a constatat că băile fierbinți au promovat un somn semnificativ mai profund și mai odihnitor.

Un studiu din 2012 a analizat efectele hidroterapiei asupra funcției fizice și asupra calității somnului pentru persoanele cu fibromialgie. A fost un mic studiu care a implicat femei cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani. Cercetătorii au concluzionat că hidroterapia a ajutat la îmbunătățirea calității somnului împreună cu alte simptome ale fibromialgiei.

4. Ameliorarea durerii

Baile regulate intr-un ciubar din lemn pot ameliora anumite tipuri de durere prin relaxarea mușchilor, articulațiilor și tendoanelor tensionate.

Dacă aveți artrită, căldura și acțiunea de masaj pot ajuta la ușurarea rigidității și inflamației care provoacă durere.

Apa vă susține corpul și reduce greutatea articulațiilor, ceea ce ajută la îmbunătățirea flexibilității și a amplitudinii de mișcare. Ați putea obține unele dintre aceste beneficii și într-o baie caldă.

5. Sănătate cardiovasculară mai bună

Relaxarea într-un ciubar din lemn poate crește ritmul cardiac și scădea tensiunea arterială.

Potrivit unui studiu din 2016, imersarea în apă caldă poate avea efecte „robuste” asupra funcției vasculare și a tensiunii arteriale. Autorii studiului au sugerat că terapia cu căldură pasivă poate ajuta la reducerea riscului cardiovascular și a mortalității, în special în rândul celor cu capacitatea limitată de a face mișcare.

Cercetări anterioare, Sursa de încredere, au descoperit că imbaierea într-un ciubar timp de minim 10 minute poate scădea tensiunea arterială și este probabil sigură pentru majoritatea persoanelor cu hipertensiune arterială tratată.

6. Sensibilitate îmbunătățită la insulină

Unii cercetători emetează ipoteza că terapia termică regulată folosind saune sau băi fierbinți poate îmbunătăți sensibilitatea afectată la insulină și poate fi benefică pentru gestionarea diabetului.

În plus, o recenzie din 2015, sursa de încredere, a constatat că terapia cu saună si ciubar poate aduce beneficii persoanelor cu obezitate și diabet.

7. Arderea caloriilor

Într-un mic studiu din 2016, participanții s-au înmuiat într-o baie fierbinte până la talie timp de o oră și au ars aproximativ același număr de calorii ca o plimbare de 30 de minute. Asta nu înseamnă că ar trebui să ia locul exercițiului, dar ar putea ajuta metabolismul, în special pentru cei cărora le este greu să facă mișcare.

Alex Wood Romania este un producator de top ce va pune la dispozitie ciubere si saune din lemn la o calitate superioara pentru a va putea bucura de relaxare alaturi de cei dragi.

https://www.facebook.com/AlexWoodRomania

Acasa
https://www.youtube.com/watch?v=97C0ZpzgsXI
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE