Home / Business / Proiect de extindere pentru Therezia Prodcom

Proiect de extindere pentru Therezia Prodcom

Reprezentanții SC Therezia Prodcom SRL, titulara Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru ”Introducere în intravilan și reglementare urbanistică terenuri situate în localitatea Pănet, intersecție DJ 152A cu DJ 154F, pentru dezvoltare activități de tip industrial, servicii și dotări” pe un amplasament situat în extravilanul localității Pănet, anunță publicul interesat că în ședința din data de 4 ianuarie 2022 a Comitetului Special Constituit la nivelul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș s-a decis că Planul nu are efecte semnificative asupra mediului, prin urmare nu este necesară efectuarea raportului de mediu.

”Documentația care a stat la baza deciziei poate fi consultată pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro”, se arată în comunicat, document potrivit căruia Planul urmează să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Therezia Prodcom SRL funcționează din luna decembrie 1994, are ca obiect de activitate ”Fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor” și este deținută de omul de afaceri Bartha Marton. La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 50 de milioane de lei, profit net de 3,7 milioane de lei și 111 angajați.

(Redacția)

Citeste si:  Schimbări în conducerea Heineken România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un an de la inaugurarea Muzeului UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș aniversează …