Strângere de semnături pentru înjumătățirea taxei de salubritate din Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1699 Vizualizări

Strângere de semnături pentru înjumătățirea taxei de salubritate din Târgu Mureș

Consilierul local Claudiu Maior, reprezentant al Partidului Pro România în Consiliul Local Târgu Mureș, a anunțat vineri, 14 ianuarie, demararea unei campanii de strângere de semnături pentru reducerea cu 50% a taxei de salubritate pentru cetățenii din ”Orașul Trandafirilor”.

Campania se va desfășura pe pagina web petitieonline.com, respectiv la următorul link: https://www.petitieonline.com/susinei_reducerea_cu_50_a_taxei_de_salubritate_pentru_cetenii_din_targu_mure?fbclid=IwAR1xyk4ITVJ-NCyDq42k-GCrgPH7A9SOlxM5BFpIlVfxqYc91_D7pnA6DeM.

”Trăim momente de mare impact social și economic, când viața oamenilor pare că se schimbă radical iar interesele unora sunt mai presus decât cetățeanul. În calitate de consilier local (Pro România) și totodată cetățean al municipiului Târgu Mureș, voi propune și susține alocarea sumei necesare pentru subvenționarea taxei de salubritate din bugetul municipiului pe anul 2022, astfel încât cetățenii să plătească mai puțin cu 50% la tariful pentru gunoi. Având în vedere scumpirile în lanț la produsele alimentare, industriale, combustibil, medicamente, și nu în ultimul rând la utilități (gaze naturale, energie electrică, apă), este timpul să spunem STOP și să avem grijă de cei de lângă noi. Fac un apel către asociațiile de proprietari, biserici, ONG-uri și persoane juridice să sprijine campania de strângere de semnături. Totodată, voi solicita noii administrații, emiterea avizului de ocupare a domeniului public pentru amplasarea de pavilioane în zona Ceasului Floral, Fortuna și Darina Unirii necesare colectării de semnături”, a argumentat inițiatorul campaniei.

Potrivit consilierului local Claudiu Maior, campania va debuta în data de 26 ianuarie 2022.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE