Home / Administratie / Contracte noi de închiriere, la Luduș

Contracte noi de închiriere, la Luduș

De-a lungul anilor, pe terenurile aparținând domeniului public și privat al orașului Luduș s-au construit garaje de către deținătorii de autoturisme, în prezent numărul acestora ajungând la 257.

În raportul de specialitate întocmit de Gabriela Fleșar de la Compartimentul „Domeniu Public” din Primăria orașului Luduș pentru proiectul de hotărâre privind aprobarea reînnoirii, pe o perioadă de 1 an, a contractelor de închiriere privind terenurile aparținând domeniului public și privat al orașului Luduș, pe care sunt construite garaje auto pentru anul 2022, se precizează că se propune prelungirea contractelor de închiriere conform articolului 108, litera „c” din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ: „Consiliile Locale și Consiliile Județene hotărăsc, în condițiile prevăzute în partea a V-a a prezentului cod că bunurile ce aparțin domeniului public sau privat, local sau județean, după caz, să fie (…), c) închiriate; (…)”.

În ședința Consiliului Local Luduș din 25 decembrie 2021, aleșii locali au aprobat prelungirea, pe o perioadă de un an, a contractelor de închiriere a terenurilor pe care sunt construite garaje auto, precum și chiria aferentă anului 2022 care este de 10 lei/ metru pătrat/ an.

Ioan A. BORGOVAN

Citeste si:  Trei comune, retrase din ADI Aqua Invest Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Armata recrutează rezerviști voluntari

Conducerea Biroului Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi …