Un nou proiect de succes în Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2931 Vizualizări

Un nou proiect de succes în Sângeorgiu de Mureș

Conducerea Primăriei comunei Sângeorgiu de Mureș a atribuit, în data de 11 ianuarie 2022, societății Elbi Energy Projects SRL București, un contract în valoare de 905.669 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în comuna Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Ce prevede proiectul

Proiectul tehnic al proiectului a fost realizat de către o echipă din cadrul SC Esco Electric Light SRL Florești (județul Cluj) și prevede amplasarea unor aparate de iluminat cu leduri în următoarele locații: strada Principală din Sângeorgiu de Mureș (leduri de 115 W, 88 W și 60 W), strada Tofalău din Sângeorgiu de Mureș (leduri de 60 W), străzile secundare din Sângeorgiu de Mureș, strada principală din Cotuș și Tofalău (leduri de 45 W), străzile secundare din Cotuș și Tofalău (leduri de 30 W). Totodată, se vor monta sisteme de telegestiune în trei puncte de aprindere din comună.

”Termenul maxim de realizare a lucrărilor de modernizare este de 10 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor. Soluția recomandată asigură un sistem de iluminat modern, cu eficiență luminoasă și energetică ridicată, cu o durată de viață mare, cu cheltuieli de întreținere și exploatare reduse. Soluția propusă contribuie la reducerea considerabilă a costurilor cu energia electrică, la reducerea emisiilor de bioxid de carbon prin utilizarea de aparate de iluminat eficiente. S-a ales această variantă constructivă de realizare a investiției deoarece sistemul actual este depășit atât moral cât și fizic”, se precizează în documentul citat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE