Concurs pentru directori. Câte funcții vacante sunt Învățămînt
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1182 Vizualizări

Concurs pentru directori. Câte funcții vacante sunt

Inspectoratul Şcolar Județean Mureș a dat startul la înscrierea în Concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din județ – sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

84 de funcții vacante sunt scoase la concurs. Pe aceste funcții, la ora actuală sunt numiți directori prin delegare. Acestea au rămas vacante în urma concursului care s-a desfășurat anul trecut, fiind vorba despre candidații care nu au reușit să promoveze examenul, potrivit informațiilor date de Illés Ildikó, inspector şcolar general adjunct în emisiunea Față-n față, difuzată de postul de televiziune M9TV România în data de 18 ianuarie. Tot în cadrul emisiunii a urat mult curaj și succes celor care se înscriu, cu convingerea că vor reuși.

În perioada 19-25 ianuarie vor fi depuse dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică aplicația electronică. În perioada 26-28 ianuarie va avea loc evaluarea dosarelor de înscriere. Proba scrisă va avea loc pe 18 februarie şi tot în aceeaşi zi vor fi afişate rezultatele. Contestaţiile în urma probei scrise vor putea fi depuse în zilele de 18 şi 19 februarie, iar în perioada 21-22 februarie soluționarea acestora. Proba de interviu se va susţine în perioada 16-25 martie, iar contestaţiile la această probă între 17 şi 29 martie. Pe 29 martie se vor afişa rezultatele finale ale concursului.

Pe 31 martie se vor valida rezultatele finale, iar pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie, potrivit calendarului afișat pe EduPedu.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE