Târgu Mureș: Rezervă bugetară pentru plata facturilor la utilități Administrație
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Târgu Mureș: Rezervă bugetară pentru plata facturilor la utilități

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a oferit miercuri, 19 ianuarie, cu prilejul unei conferințe de presă, câteva informații referitoare la capacitatea autorităților locale din ”Orașul Trandafirilor” de a achita facturile la utilități.

„Noi am prevăzut deja aceste creșteri, deci ele sunt bugetate. La școli peste 2 milioane de lei s-au bugetat, extrabugetat, dar și la alte instituții unde prevedem pe baza consumului și știm aproximativ scumpirile, aceste cheltuieli sunt bugetate, și în caz că este nevoie se poate face o rectificare bugetară”, a declarat Soós Zoltán.

De asemenea, primarul din Târgu Mureș a afirmat că „nu o să fie probleme de încălzire” din prisma faptului că s-au făcut pregătiri în acest sens, tocmai pentru a putea face față unor posibile surprize neplăcute.

„Noi oricum am creat o rezervă bugetară de 8 milioane de lei pentru a fi pregătiți pentru orice situație din municipiu dacă este vreo problemă, la școli, la creșe, instituțiile publice să putem acoperi cheltuielile”, a mai completat edilul șef al orașului Târgu Mureș.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE