Home / Politic / VIDEOREPORTAJ: Semnături de AUR anti Iohannis, la Târgu Mureș

VIDEOREPORTAJ: Semnături de AUR anti Iohannis, la Târgu Mureș

Distribuie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a adunat peste 730.000 de semnături pentru demararea procedurii de suspendare a președintelui României, Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut joi, 20 ianuarie, la Târgu Mureș, de George Simion, co-președintele AUR, care a interacționat, în zona cuprinsă între Ceasul Floral și statuia lui Avram Iancu, cu un grup de susținători veniți să se întâlnească cu Caravana AUR.

Itinerarul Caravanei AUR în județul Mureș a cuprins localitățile Luduș, Iernut, Târnăveni, Târgu Mureș, Reghin și Grebenișu de Câmpie.

”730.000 erau la ultima totalizare a numărului de semnături. Mergem înainte, sperăm să terminăm în luna martie, să avem 3 milioane. Nu ne ajută vremea, dar semnează lumea și m-am bucurat să văd mulți și aici, în Târgu Mureș, cum am văzut și la Târnăveni și la Iernut că semnează. Acum îi rog, și prin intermediul dumneavoastră, a presei, pe toți, să descarce formularul de pe site-ul josjohannis.ro și să strângă (semnături – n.r.) prietenilor și rudelor, pentru că nu avem încă o capacitate organizatorică atât de mare încât să ajungem peste tot”, a declarat George Simion care a precizat că Mureșul este al 13-lea județ străbătut de Caravana AUR.

Luptă pentru credință, familie și libertate

Co-președintele AUR a făcut o scurtă baie de mulțime în zona Ceasului Floral, după care participanții la eveniment s-au deplasat, interpretând celebra melodie ”Iancu la Țebea”, către statuia lui Avram Iancu din Piața Trandafirilor, pentru o fotografie de grup.

”Lupta ”Crăișorului munților” și a celor care îi calcă pe urme, mici cum suntem noi, față de marele Avram Iancu, trebuie continuată. E lupta noastră pentru credință, pentru familie, pentru națiune și lupta pentru libertatea popoarelor și libertatea individului în fața unora care se cred stăpâni peste noi. Noi nu avem stăpâni, nu avem alt stăpân decât Domnul nostru Iisus Hristos, așa că vom lupta până la capăt pentru demnitatea de a fi cetățean al României, de a fi bun creștin și de a schimba zâzania asta care a fost introdusă de clasa politică, care e de fapt aceeași”, a spus George Simion, în debutul mesajului adresat târgumureșenilor.

”Nu ne temem de nimeni, doar de Bunul Dumnezeu, așa că mergem cu Dumnezeu înainte”, și-a încheiat discursul co-președintele AUR.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.