Aniversarea AUR de la Târgu Mureș investigată de Poliția Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 8606 Vizualizări

Aniversarea AUR de la Târgu Mureș investigată de Poliția Mureș

Mai mulți membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-au întâlnit, joi seara, 20 ianuarie, în sala de conferințe a unui hotel mureșean, cu prilejul vizitei efectuată în mai multe localități din județul Mureș de către Caravana AUR.

Întâlnirea a fost transmisă live, pe pagina de Facebook a lui George Simion, co-președinte al AUR, care a precizat că ”la doi ani de AUR filiala noastră din județul Mureș s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcții.”

În timpul transmisiunii live, jurnalista Raluca Creț a scris următorul mesaj pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook: ” Ședință AUR acum la Târgu Mureș. Masca, distanța, număr maxim de persoane? Acestea sunt doar pentru fraieri”.

La scurt timp, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a reacționat și a remis următorul comunicat de presă: ”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spațiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizăm următoarele: polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini și luarea măsurilor legale în consecință.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE