Home / Politic / Aniversarea AUR de la Târgu Mureș investigată de Poliția Mureș

Aniversarea AUR de la Târgu Mureș investigată de Poliția Mureș

Distribuie

Mai mulți membri și simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-au întâlnit, joi seara, 20 ianuarie, în sala de conferințe a unui hotel mureșean, cu prilejul vizitei efectuată în mai multe localități din județul Mureș de către Caravana AUR.

Întâlnirea a fost transmisă live, pe pagina de Facebook a lui George Simion, co-președinte al AUR, care a precizat că ”la doi ani de AUR filiala noastră din județul Mureș s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcții.”

În timpul transmisiunii live, jurnalista Raluca Creț a scris următorul mesaj pe un grup de pe rețeaua de socializare Facebook: ” Ședință AUR acum la Târgu Mureș. Masca, distanța, număr maxim de persoane? Acestea sunt doar pentru fraieri”.

La scurt timp, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a reacționat și a remis următorul comunicat de presă: ”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spațiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizăm următoarele: polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini și luarea măsurilor legale în consecință.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.