Campionii business-ului mureșean. Eco Mania, biscuiți și pâine eco Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Campionii business-ului mureșean. Eco Mania, biscuiți și pâine eco

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă, în cadrul unui serial, cine sunt campionii business-ului mureșean care au fost premiați în cadrul Galei Topul Firmelor din Județul Mureș, ediția 2021, și care sunt prezenți în catalogul omonim editat de către Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș.

La categoria ”Fabricarea biscuiților și pișcoturilor; fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie”, cod CAEN 1072, secțiunea ”Microintreprinderi”, locul 1 este ocupat de Eco Mania SRL Târgu Mureș.

Afacere de familie

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Eco Mania SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 20 iunie 2002, are ca obiect de activitate ”Fabricarea biscuiților și pișcoturilor; fabricarea prăjiturilor și a produselor conservate de patiserie” și este administrată de Kolcsar Gyongyike Ibolya și Kolcsar Csaba care au și calitatea de acționari.

La finalul exercițiului financiar 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 455.847 de lei, profit net de 197.923 de lei și 2 angajați. De asemenea, în ultimii 5 ani, între 2016 și 2020, Eco Mania SRL Târgu Mureș a derulat afaceri totale de 2,2 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 90,8 milioane de lei.

În octombrie 2018, Kolcsar Csaba a declarat, pentru www.adevarul.ro, că până la data curentă familia sa a investit peste 100.000 de euro în business, iar rețetele sunt inspirate din Germania, țară în care a lucrat la o brutărie timp de șapte ani.

”Biscuiţii noştri sunt de foarte bună calitate, iar asta o spun clienţii noştri, care ne-au mărturisit că sunt foarte mulţumiţi de ei. Nu degeaba se vând cam peste tot în ţară”, a precizat Csaba Kolcsar.

Produsele, disponibile online

Potrivit site-ului firmei, www.ecobiscuiti.ro, portofoliul de produse Eco Mania este alcătuit din pâine cu ingrediente 100% naturale, turtă dulce, făină integrală speltă de 1 și 5 kilograme, făină speltă semialbă de 1 kilogram, biscuiți integrali cu semințe de chimion, dovleac, susan, in sau floarea soarelui, biscuiți integrali cu țelină, fulgi de ovăz și coriandru, busuioc, anason, chia și chimion negru, felii cu miere și scorțișoară, felii cu miere și anason, biscuiți integrali cu condimente pizza, cu verdețuri Provense sau cu chimion Hildegard, precum și o gamă variată de grisine.

Comanda minimă online este de 50 de lei, iar comenzile se livrează prin curierat rapid, în zilele lucrătoare ale săptămânii.

”Livrarea durează 24-48 de ore de la confirmarea și procesarea comenzii. Expedierea produselor se efectuează în zilele lucrătoare ale săptămânii. Tariful de livrare prin curier rapid este de 15 lei către orice localitate din România pentru comenzi mai mici de 150 de lei. Tariful de transport nu include TVA și este fix, indiferent de localitate sau numărul de kilograme al coletului. Beneficiezi de livrare gratuită la comenzile cu o valoare mai mare de 150 de lei”, se mai menționează pe pagina web a societății.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE