Caravana AUR, în Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 535 Vizualizări

Caravana AUR, în Luduș

Joi, 20 ianuarie 2022, caravana inițiată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost prezentă în orașul Luduș încă de la orele dimineții. Autocarul cu care s-au deplasat membrii și simpatizanții AUR  a parcat în zona centrală a orașului, de unde, cu drapele tricolore și lozinci mobilizatoare, tinerii au efectuat un marș pașnic pe bulevard exprimând crezul lor imprimat și pe autocar: „Semnătura ta dărâmă Sistemul lor!”.

De altfel, pe pliantele lor era menționat scopul principal al acțiunii: „Îl dăm jos pe Iohannis pas cu pas. 1. Suspendare – Semnează astăzi!; 2. Demitere – Votează pe urmă la Referendum!”.

Decalogul pentru demiterea Președintelui Statului i-a convins pe unii cetățeni să semneze pe listele puse la dispoziție de organizatori. Unul dintre semnatari, C.N., ne- declarat: „Aștept de multă vreme o asemenea inițiativă prin care, prin măsuri democratice, să scăpăm de cel care ne-a adus în situația politică și, implicit economică în care am ajuns în aceste zile. Am semnat astăzi cu convingerea că așa nu se mai poate continua. Vreau ca următorul președinte al țării să fie ales cât mai curând, vreau ca acesta să aibă un cu totul alt profil decât cel actual”.

Conducătorul simpatizanților și membrilor veniți cu autocarul AUR, Ioan Coman,  președintele organizației AUR din Corunca, ne-a declarat: ”În județul Mureș, după un program stabilit, vom aduna semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Suntem convinși că fără sprijinul oamenilor acest demers nu are sorți de reușită, nu vom putea face nimic în acest sens. Ne-am săturat de o viață de slugi. George Simion vine în județul Mureș, dar datorită faptului că a participat până noaptea târziu la o emisiune televizată, nu a reușit să ajungă în timp util la Luduș”. De altfel, ora matinală, ora 9, gerul pătrunzător și o slabă mediatizare a evenimentului a făcut ca numărul participanților să fie redus în Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE