Home / Invatamant / Arhitectura Reghinului, în atenția elevilor

Arhitectura Reghinului, în atenția elevilor

Distribuie

Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, profilul Tehnician în turism, au efectuat în perioada 11-21 ianuarie un stagiu de pregătire practică la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Reghin. Scopul acestui stagiu de pregătire practică comasată în anul școlar 2021-2022 la Centrul National de Informare și Promovare Turistică Reghin a fost de a asimila cunoștințe din domeniul turismului local și régional, dar și de a le dezvolta elevilor abilități și aptitudini care le vor fi utile în activitatea profesională. Oficializarea colaborării s-a realizat printr-un un contract de pregătire practică, o anexă pedagogică și declarația de angajament pentru elevii practicanți”, a declarat Simona-Loredana Bogdan, reprezentantă a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Reghin.

Din program nu au lipsit activități de inventariere a resurselor turistice din Reghin și împrejurimi, precum și realizarea unui program turistic pentru week-end. „Participanții la acest stagiu au învățat printre altele cum să transforme o simplă plimbare într-o explorare a detaliilor arhitecturale care fac orașul nostru să fie deosebit, întocmirea unei liste de curiozități despre Reghin și împrejurimi, vânători de comori arhitecturale și etnografice, analizarea elementelor identitare și vizuale ale orașului nostru cât și a unor localități din jur, (De) Ce este o clădire Monument Istoric, cum ar promova ei orașul și altele”, a precizat Simona-Loredana Bogdan.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: ”Gala Aniversară Zi de Zi 20 de ani” în peste 250 de imagini

Distribuie Cotidianul mureșean Zi de Zi și-a sărbătorit cele două decenii de activitate în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.