Home / Administratie / Consiliul Local Luduș, prima ședință din noul an

Consiliul Local Luduș, prima ședință din noul an

Distribuie

Prima ședință a Legislativului local din Luduș a fost convocată de secretara Consiliului Local, Maria Tac, pentru ziua de 25 ianuarie 2022. Ordinea de zi cuprinde un număr de șase rapoarte de activitate, precum și 20 de proiecte de hotărâre, toate avându-l ca inițiator pe primarul orașului Luduș, Ioan Cristian Moldovan.

După aprobarea procesului verbal încheiat la ședința din 21 decembrie 2021, urmează Rapoartele de activitate desfășurate în anul 2021 de: Poliția Orașului Luduș, Poliția Locală Luduș, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav, angajați în cadrul Direcției de Asistență Socială, activitatea desfășurată de consilierii locali, activitatea desfășurată de comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Local.

Proiectele de hotărâre au ca subiect: Revocarea dreptului de administrare instituit în favoarea Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” asupra unui imobil aparținând domeniului public al orașului Luduș; Revocarea hotărârii nr. 124/2021; Însușirea și aprobarea procesului verbal de negociere a prețului pentru achiziționarea unui imobil-teren și construcții situat în orașul Luduș, cu destinația de secție de Psihiatrie a Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Modificarea articolului 3 al hotărârii nr. 105/2021; Completarea hotărârii nr. 84/2021; Alipirea imobilelor aparținând orașului Luduș, înscrise în C.F. nr. 59396, C.F. nr. 59432 și C.F. 59482; Înscrierea imobilelor „Gădinița cu Program Prelungit nr. 2”, „Școala Generală nr. 1”, „Cămin Cultural Roșiori” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public; Aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice aflate pe raza orașului Luduș; Aprobarea programului de îmbunătățire a eficienței energetice (PIEE) în orașul Luduș pentru perioada 2022-2027; Cesiunea a cinci contracte de concesiune; Reînnoirea unui contract de concesiune; Aprobarea Planului de acțiuni privind lucrările ce trebuie executate în anul 2022 de către beneficiarii Legii nr. 416/2001; Aprobarea procedurii de acordare a ajutoarelor de urgență și de înmormântare pentru situațiile deosebite, în care se află familiile sau persoanelor care locuiesc pe raza orașului Luduș; Actualizarea componenței Consiliului de Administrație al Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu”; Organizarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de Stat a orașului Luduș pentru anul școlar 2022 – 2023.

În zilele următoare vom prezenta amănunte de la desfășurarea ședinței Consiliului Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ChatVolt, asistent virtual lansat de Distribuție Energie Electrică România

Distribuie Distribuție Energie Electrică România, lider național în distribuția de energie electrică a lansat vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.