INTERVIU. Proiect de peste 16 milioane de lei în Bichiș Administratie
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 445 Vizualizări

INTERVIU. Proiect de peste 16 milioane de lei în Bichiș

Primarul comunei Bichiș, Mihály Ferencz-Attila, a acordat un interviu cotidianului Zi de Zi în care a oferit informații cu privire la proiectul depus recent în vederea obținerii de finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, precum și despre valoarea proiectului, și cuantumul cofinanțării asigurată de către Primărie. Totodată, primarul comunei Bichiș a prezentat principalele realizări ale instituției și a enumerat măsurile luate în contextul pandemiei COVID-19.

Reporter: Vă rugăm să enumerați proiectele depuse recent în vederea obținerii de finanțări prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Mihály Ferencz-Attila: Proiectul depus în vederea obținerii de finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” este „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Bichiș, județul Mureș”.

Rep.: Vă rog să prezentați valoarea proiectului, precum și cuantumul cofinanțării asigurată de către instituția dumneavoastră.

M.F.A.: Valoarea proiectului depus în vederea obținerii de finanțare prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” este de 16.149.442 de lei, din care valoarea finanțată de la bugetul local este de 659.381 de lei.

Rep.: La aproximativ un an de la depunerea jurământului de primar, vă rog să enumerați care au fost principalele trei realizări ale instituției pe care o conduceți.

M.F.A.: Principalele trei realizări ale instituției pe care o conduc sunt: capela mortuală din satul Ozd, reabilitarea și modernizarea rețelei de drumuri în comuna Bichiș și depunerea proiectului prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Rep.: Cum ați gestionat pandemia de COVID-19 la nivelul localității dumneavoastră? Care au fost principalele măsuri luate în acest sens?

M.F.A.: La nivelul comunei Bichiș au fost respectate toate normele juridice adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență privind combatarea efectelor pandemiei COVID-19. Principalele măsuri luate în acest sens au fost: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței recomandată, respectarea restricțiilor adoptate de autorități prin Hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Rep: Care a fost bugetul instituției dumneavoastră pe anul 2021 și în ce măsură acest buget a reușit să acopere necesitățile?

M.F.A.: Bugetul instituției pe anul 2021 a fost de 8.553.000 de lei. Bugetul instituției a reușit să acopere 100% necesitățile.

A consemnat Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE