Home / Administratie / ”Ultima strigare” pentru hala agroalimentară din Reghin

”Ultima strigare” pentru hala agroalimentară din Reghin

Conducerea Companiei Națioonale de Investiții a atribuit, în data de 11 ianuarie 2022, societății Far Foundation SRL Rodna (județul Bistrița-Năsăud), un contract în valoare de 682.999 de lei, fără TVA, pentru finalizarea lucrărilor de execuție la obiectivul de investiție ”Construire hală agroalimentară în municipiul Reghin, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Detalii despre investiție

Potrivit caietului de sarcini al licitației, beneficiarul investiției este Compania Națională de Investiții (pe perioada realizării lucrărilor) și Primăria municipiului Reghin (după finalizarea lucrărilor și recepție), iar pentru finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiții este necesară realizarea următoarelor lucrări: montanți intermediari la pereții exteriori pentru montajul panourilor, elemente de sprijinire intermediare aferente zonelor centrale ale deschiderilor, cadru metalic pentru susținerea tâmplăriei, suplimentarea cantităților pentru pereții interiori din gips-carton, glet și zugrăveli până la nivelul învelitorii, rosturi de dilatare impermeabile la pardoseli, suplimentarea detectorilor de fum și sprinklere pentru zonele cuprinse între tavanul fals și învelitoare și sisteme etanșe la foc privind trecerile conductelor prin pereți.

”Aceste modificări, optimizări ale soluțiilor tehnice inițiale, au rezultat ca fiind necesare, în principal, din următoarele cauze: schimbări locale de soluţii solicitate de către beneficiarul final absolut necesare pentru buna funcționare a obiectivului de investiții – soluția tehnică reconfigurată generează costuri suplimentare pentru realizarea lucrărilor de instalații și a finisajelor aferente, diferenţe intrinseci ale proiectării de detaliu. Transformările funcționale apărute ca cerințe după atribuirea contractului inițial, au constat în lucrări de arhitectură, finisaje, compartimentări și instalații”, se menționează în documentul citat.

Durata contractului este de 38 de luni, din care 2 luni pentru execuție și 36 de luni perioadă de garanție de bună executare a lucrărilor.

Citeste si:  Ludușeanul Kolozsvari Edward Kovacs, campion european

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …