Home / Slider / Campanie de sprijin pentru Vasile Fina din Jabenița

Campanie de sprijin pentru Vasile Fina din Jabenița

Distribuie

În urmă cu câteva zile, un puternic incendiu a avut loc la una din gospodăriile din localitatea Jabenița, comuna Solovăstru, eveniment soldat cu numeroase pagube. În sprijinul celor afectați, Parohia Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” din Jabenița, în frunte cu părintele Hadrian Horațiu Mălinaș,  a inițiat o campanie de ajutorare, beneficiar fiind Vasile Fina.

„În urma incendiului au ars aproximativ 120 mp: un garaj cu bunurile interioare (un autoturism, scule de tâmplărie, lemn de foc și tâmplărie), un adăpost de animale în care se aflau șase porci (trei au murit iar trei au fost salvați), un fânar și 30 mp din acoperisul casei, iar casa a fost inundată. Gândul nostru este spre familia încercată. De aceea am pornit și această campanie prin care dorim să adunăm bani. Banii pot fi dați direct familiei sau aduși la parohie. Pentru donație o să primiți o chitanță cu mențiunea: Colectă pentru Vasile Fina.Înainte de acest anunț a și venit un o persoană (Mitică Tătar) ușa casei parohiale să doneze 100 lei. Vă rog: Să fim alături de ei!”, a fost mesajul postat pe Facebook de părintele paroh Hadrian Horațiu Mălinaș.

Potrivit reprezentanților Parohiei Ortodoxe Jabenița, cei care doresc să participe la campanie o pot face donând prin prin BTpay 0786052220 sau în contul RO83BTRLRONCRT0529565201 (Parohia Ortodoxă Română Jabenița).

Sursă foto: Parohia Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului” Jabenița

(A. Z.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.