Campionatul de improvizație, teatru sport pentru o stare de bine Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Campionatul de improvizație, teatru sport pentru o stare de bine

O nouă reprezentație a spectacolului „Campionatul de improvizație” va avea loc miercuri, 26 ianuarie la Sala Mică a Teatrului Național „Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș. Spectacolul de improvizație aduce bucurie, râsete, prospețime și voie bună și cel mai important, nu este niciodată la fel. 

„Când vin la teatru, oamenii se simt obligați să poarte costum, rochii elegante, bijuterii… Foaierul devine un loc unde se afișeazã statutul social. La un spectacol de improvizație însă, oamenii poartă blugi și tricouri și nici măcar nu trebuie să-și închidă telefoanele mobile (noi îi rugăm totuși s-o facă!). Ne dorim să vă simțiți ca la o petrecere reușită. O petrecere reușită depinde de numărul de interacțiuni pe care le aveți cu alți oameni. Nu de alcool; nu de țigări. Vă așteptăm la petrecerea noastră”, spune  Vlad Massaci, regizor și antrenor al echipei de actori.

Miercuri joacă şi se joacă actorii: Rareş Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Ale Țifrea, Loredana Dascălu şi Alexandru-Andrei Chiran.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrunational.biletmaster.ro/ron/Event/44003504/Campionatul-de-improvizatie

Biletele în variantă fizică pot fi procurate de la Casieria Teatrului de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00. Totodată, casieria va fi deschisă cu o oră înaintea reprezentaţiei.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE