Popicarele își păstrează Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 306 Vizualizări

Popicarele își păstrează Cupa României

Desfăşurată pe arena Conpet din Ploieşti, etapa a treia a Cupei României, finală, la popice feminin a revenit formației Electromureş Romgaz Târgu Mureș. Astfel, câștigând toate cele trei etape disputate, mureșencele şi-au adjudecat trofeul cu un total de 9 puncte și un total general de 9234 popice doborâte. Formația antrenorului Orosz István şi-a păstrat astfel trofeul cucerit şi în ediţia trecută. Ea a fost urmată în clasament de Rapid Bucureşti, cu 6 puncte (8916 p.d.) şi Conpet Petrolul Ploieşti, 3 puncte (8337 p.d.).

Echipa mureşană a evoluat în etapa de la Ploiești în următoarea componență: Monica Dan, Maria Ciobanu, Fekete Réka, Seres Bernadett, Szabo Julia Emese, Jánosi Halmágyi Kriszta și Roxana Andreea Bordianu. Au lipsit la această etapă Duka Tilda şi Budoi Noemi, ambele evoluând în cele precedente.

Rezultat surpriză în campionat

Tot pe arena din Ploieşti s-a disputat prima etapă din returul Campionatului Naţional pentru senioare. Fetele de la Electromureş Romgaz au întâlnit în această etapă Rapid Bucureşti, formație care nu are arenă proprie și își dispută jocurile de pe teren propriu la Ploiești. După o dispută echilibrată și aprigă, rezultatul final fiind decis la ultimele lansări, întâlnirea s-a încheiat la egalitate. Rezultatul a fost unul mai rar întâlnit în jocul popicelor: 4-4 la punctele de echipă și 3009-3009 la totalul popicelor doborâte. Punctele echipei mureșene au fost aduse de Seres Bernadett, cu un rezultat de 526 p.d., Fekete Réka (510 p.d.) şi Maria Ciobanu (544 p.d.), ordinea fiind cea a evoluției. Al patrulea punct a revenit din cele două acordate echipei cu total superior, împărțite în acest caz. Pentru mureșence urmează un examen extrem de dificil la sfârşitul acestei săptămâni, când vor avea loc meciurile tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Ajunsă în această fază a competiţiei, Electromureş Romgaz va juca pentru un loc în Final Fourul competiției supreme a campioanelor cu campioana Cehiei, puternica echipă KK Slovan Rosice, localitate cu o populație de puțin peste 6000 de locuitori. Returul de pe arena mureșeană se va disputa în 19 februarie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE