Proiecție de film în cadrul programului ”Joia Muzeală” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Proiecție de film în cadrul programului ”Joia Muzeală”

Muzeul Județean Mureș continuă seria evenimentelor din cadrul programului ”Joia Muzeală”. Următorul moment se va consuma joi, 27 ianuarie, ora 17, la Sala Mică a Palatului Culturii cu proiecția filmului ”Toxicomă”, urmată de o discuție despre film și tema sa principală – adicțiile.

„Noul film al lui Gábor Herendi se bazează pe romanul autobiografic semnat de actorul Győző Szabó. Filmul urmărește cei mai dificili ani al actorului dependent de droguri și întâlnirea lui cu psihiatrul Imre Csernus, cu care dezvoltă o relație neobișnuită, bazată pe o luptă dură între ego-uri”, afirmă reprezentanții Muzeului Județean Mureș prin intermediul unui comunicat de presă. Potrivit acestora, la discuții va fi prezent preotul greco-catolic Gabi Balint, voluntar în cadrul proiectului Centrul de Recuperare din Adicții „Bastion” Târgu Mureș.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet și pe bază de rezervare prealabilă la pr@muzeulmures.ro sau 0749912992, în limita locurilor disponibile (30% din capacitatea sălii). Prețul unui bilet este de 16 lei, respectiv 4 lei pentru elevi și studenți și 8 lei pentru pensionari.

Condiții de participare

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Pe toată durata evenimentelor purtarea măștii este obligatorie. Numărul maxim de participanți este de 20 de persoane (30% din capacitatea sălii) în toate spațiile închise.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE