Home / Business / Astor Com demarează ”Proiectul Kogâlniceanu”

Astor Com demarează ”Proiectul Kogâlniceanu”

Antreprenorul Astor Com Târgu-Mureș va declanșa lucrările de modernizare pe strada Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, tronsonul cuprins între străzile Emmanuel de Martonne și Biserica Reformată.

Acestea au loc în cadrul proiectului de lucrări de amenajare urbană a străzilor Mihail Kogălniceanu, Universității și adiacente. Ele se vor desfășura, în prima etapă, pe trotuarul adiacent numerelor fără soț și determină interzicerea completă a parcării pe strada Kogălniceanu, tronsonul cuprins între De Martonne și Biserica Reformată.

Parcările existente vor fi desființate. Circulația pietonilor se va realiza pe trotuarul existent, adiacent numerelor cu soț. Pentru circulația autovehiculelor se va asigura o bandă de circulație, oprirea fiind interzisă pe tronsonul mai sus menționat. Lucrările sunt executate de către societatea de construcții Astor Com, fiind programate să dureze 19 luni.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca. Aceasta a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Mossfern Arhitectură a proiectat obiectivul, în urma unui concurs de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România – Transilvania.

Călin POENARU

Citeste si:  Comunicat de presă despre Proiectul legislativ de modificare a Legii CCIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …