Astor Com demarează ”Proiectul Kogâlniceanu” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1480 Vizualizări

Astor Com demarează ”Proiectul Kogâlniceanu”

Antreprenorul Astor Com Târgu-Mureș va declanșa lucrările de modernizare pe strada Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, tronsonul cuprins între străzile Emmanuel de Martonne și Biserica Reformată.

Acestea au loc în cadrul proiectului de lucrări de amenajare urbană a străzilor Mihail Kogălniceanu, Universității și adiacente. Ele se vor desfășura, în prima etapă, pe trotuarul adiacent numerelor fără soț și determină interzicerea completă a parcării pe strada Kogălniceanu, tronsonul cuprins între De Martonne și Biserica Reformată.

Parcările existente vor fi desființate. Circulația pietonilor se va realiza pe trotuarul existent, adiacent numerelor cu soț. Pentru circulația autovehiculelor se va asigura o bandă de circulație, oprirea fiind interzisă pe tronsonul mai sus menționat. Lucrările sunt executate de către societatea de construcții Astor Com, fiind programate să dureze 19 luni.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi în zona centrală din Cluj-Napoca. Aceasta a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Mossfern Arhitectură a proiectat obiectivul, în urma unui concurs de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România – Transilvania.

Călin POENARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE