Premiu de excelență acordat lui Borbély László Eveniment
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

Premiu de excelență acordat lui Borbély László

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a lui Borbély László, consilier de stat și coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, acesta a primit premiul de excelență decernat în cadrul Galei Excelenței ,,ÎmpreunăProtejămRomânia”.

,,Mulțumesc Institutului Național de Statistică, Grupului de Presă Media Uno și juriului prezidat de doamna consilier prezidențial Diana-Loreta Păun pentru premiul care mi-a fost decernat în cadrul Galei Excelenței ,,ÎmpreunăProtejămRomânia”. Recunoașterea activității pe care o desfășor la Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă mă onorează și mă obligă în același timp să mențin la un ritm alert acțiunile pentru un viitor durabil”, a precizat Borbély László,coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

,,Vreau să îi felicit pe câștigătorii din toate domeniile, oameni dedicați care demonstrează că poți face lucruri minunate atunci când ești pasionat. Nu în ultimul rând, vreau să remarc prezența semnificativă a guvernului prin miniștri și alți reprezentanți guvernamentali care arată că putem avea un parteneriat puternic între instituțiile publice, mediul privat, mediul academic, cercetare și societatea civilă”, a mai precizat Borbély László.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Borbély László

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE