Home / Reviste / Ibanesti / Un fotbalist din Ibănești, legitimat la CFR Cluj

Un fotbalist din Ibănești, legitimat la CFR Cluj

Distribuie

Ovidiu Mărginean, antrenorul tinerelor talente din cadrul clubului Atletic Kids Gurghiu, crede foarte tare în puterea exemplului, când vine vorba de elevii pe care i-a antrenat, modele de urmat pentru cei care doresc să bată la porțile performanței sportive. Atletic Kids, pepinieră de fotbaliști Cel mai recent exemplu este cel al lui Dorinel Todoran, fost component al echipei Atletic Kids, care în această iarnă a făcut pasul spre echipa care de ani buni domină fotbalul de la noi, CFR Cluj.

„Cu mare respect și bucurie vă transmit că unul din locuitorii comunei Ibănești a devenit un fotbalist foarte bun și apreciat. Este vorba de Dorinel Todoran, locuitor al Ibăneștiului, care, din aceasta iarnă face parte din lotul echipei campioane a României, CFR Cluj. Deși este încă foarte tânăr, antrenorul Dan Petrescu a avut încredere în el și l-a convocat în lotul mare. Munca, ambiția și dorința l-au propulsat pe Dorinel în fotbalul mare, plecând totuși de la echipa Atletic Kids Gurghiu”, a fost mesajul postat pe Facebook de către antrenorul Ovidiu Mărginean.

Potrivit acestuia, Dorinel Todoran nu face decât să îngroașe seria copiilor talentați plecați de la clubul din Gurghiu spre marea performanță, și îi îndeamnă pe părinții din Ibănești și întreaga vale a Gurghiului să-și îndrume copiii către fotbal. „Dacă doriți ca și copilul dumneavoastră sa ajungă pe urmele lui Dorinel, aveți încredere în Atletic Kids. Este o grupare care, pe lângă Dorinel, și-a pus amprenta și pe alți copii de pe Valea Gurghiului care au ajuns în fotbalul mare: Menyhart Lorant (Sepsi OSK Sf Gheorghe), frații Ionuț și Alex Pop (Viitorul Arad), Serbănații Marian (Avântul Reghin).Te așteptăm cu drag în rândurile grupelor noastre, care are în componență un antrenor cu Licență A UEFA, unul cu Licență C UEFA și un instructor sportiv acreditat”, a precizat Ovidiu Mărginean. Conform acestuia, grupele de copii la care se pot face înscrieri sunt 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, informații suplimentare putând fi aflate la numărul de telefon 0746-846.023.

Foto: Costel Șerban

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Licitație de 2,6 milioane de euro pentru exploatarea forestieră a 89.320 de metri cubi de lemn

Distribuie Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA Mureș a demarat, în data de 1 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.