Home / Slider / VIDEO: Șoferiță agresată în trafic, la Târgu Mureș

VIDEO: Șoferiță agresată în trafic, la Târgu Mureș

Distribuie

Un conducător auto agresiv a fost filmat în trafic vineri, 28 ianuarie, în jurul orei 11.40, în zona intersecției de la Mureș Mall din Târgu Mureș.

După o tentativă eșuată de a se încadra pe banda corectă (evitată din dorința de a câștiga timp) și iritat de faptul că nu i se acordă întâietatea care de fapt nu i se cuvenea, conducătorul autoturismului marca Audi – număr de înmatriculare MS 090570 a agresat o șoferiță care a avut ”îndrăzneala” de a intra în intersecție înaintea sa, respectând regulamentele rutiere în vigoare.

Mașina șoferiței, lovită cu piciorul: ”Dă un pic telefonul!”

Aproximativ 20 de metri mai încolo, la ieșirea din intersecție, profitând de un ambuteiaj, șoferul agresiv a tăiat calea mașinii condusă de șoferiță, a ieșit din mașina proprie și a încercat să deschisă portiera autoturismului prins în ambuscadă, în încercarea de a confisca telefonul copilotului care a filmat scena.

”Dă un pic telefonul!”, a spus, cu ton amenințător, conducătorul Audiu-lui cu număr de înmatriculare MS 090570.

Nereușind să deschidă portiera, șoferul agresor s-a răzbunat lovind cu piciorul mașina șoferiței, momentul fiind imortalizat (cu sunet) pe înregistrarea intrată în posesia Zi de Zi.

Sperăm ca organele abilitate să îl identifice pe șoferul agresor și, mai mult decât atât, să îi ofere un binemeritat ”concediu” în ceea ce privește condusul pe drumurile publice din România.

Sancțiuni înăsprite de Guvern pentru comportament agresiv în trafic

Joi, 27 ianuarie, Guvernul a modificat, printr-o Ordonanță de Urgență, Codul Rutier. Actul normativ (re)definește comportamentul agresiv în trafic și crește amenzile și alte tipuri de sancțiuni în cazurile de comportament agresiv la volan.

”Carnagiul de pe șoselele României trebuie oprit. Acest lucru se obține prin intervenții ferme la nivelul legislației”, a afirmat Lucian Bode, ministrul de Interne.

Astfel, actul normativ adoptat pentru modificarea Codului Rutier prevede în cazurile de nerespectare a regulilor privind acordarea de prioritate majorarea sancțiunii contravenționale de la 580 de lei – 725 de lei la 870 de lei – 1.160 de lei, precum și majorarea sancţiunii contravenţionale complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce de la 30 de zile la 60 de zile.

UPDATE: Cazul, investigat de Poliția Mureș

În jurul orei 14.35, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis următorul comunicat: ”Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, din care rezultă că o femeie aflată la volanul unui autoturism ar fi fost agresată în trafic, precizăm următoarele: polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.