Baschetbaliștii își continuă marșul triumfal Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Baschetbaliștii își continuă marșul triumfal

După ce au avut amânată partida derby din cadrul etapei a IX-a din Liga I la bashet masculin cu CSU Știința București, CSM Târgu Mureș a obținut în etapa a X-a a noua victorie. Formația antrenorului George Trif s-a impus în această rundă pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Cluj cu 101-68 (28-16, 25-17, 19-20, 29-15). După cum arată și scorul, mureșenii s-au desprins din start și au reușit încă o dată să depășească bariera celor 100 de puncte, obiectiv de puțin ratat în câteva dintre jocurile precedente. Cu un cvintet de start tânăr, în componența Nistor-Mureșan-Bölöni-Șolopa-Borșa, mureșenii au început desprinderea după minutul 4 al primului sfert. Cu 12 puncte avantaj la prima pauză, CSM a mai pus în actul secund alte 8, după care au fost acordate mai multe minute celor mai tineri componenți. Printre aceștia s-a aflat și Robert Trif, fiul de doar 15 ani al antrenorului, care a reușit și primele sale puncte la seniori, reușind tocmai punctul 100 al echipei sale, transformând prima din cele două libere, ambele reușite.

Experiența, combinată armonios cu tinerețea

Fără Goran Martinic, obișnuitul principal marcator al echipei, așa cum era de așteptat, s-au remarcat cei mai experimentați componenți ai echipei. În mare formă, Alin Borșa a înscris 20 de puncte și a reușit un record la capitolul recuperări, 21 la număr, oferind și 6 pase decisive. Căpitanul Sánta Szabolcs a reușit la rândul său 19 puncte și 13 recuperări. Ceilalți marcatori ai echipei au fost: Vlad Nistor 16 (3×3), Engi-Rosenfeld Dávid 15 (4×3), Vladislav Solopa 10, Bölöni Tamás 9 (1×3), Răducu Raul Blaga 6, Andrei Cristian Mureșan 2, Szilveszter Botond 2, Robert Trif 2. A mai jucat Mihnea Tălmăcean.

CSM Târgu Mureș se menține neînvinsă pe prima poziție și va întâlni în ultima etapă din tur formația Agronomia București. Partida va avea loc în 13 februarie, la Târgu Mureș, urmând ca prima etapă din retur s-o dispute tot pe teren propriu, cu ACS NN Ullise București, în 20 februarie. Data disputării partidei amânate cu cealaltă echipă neînvinsă, Știința București, nu a fost stabilită.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE