Vizită la Muzeul UMFST Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Vizită la Muzeul UMFST

Muzeul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș a avut ca oaspeți, în data de 27 și 28 ianuarie, un grup de elevi ai Colegiului Național „Unirea” îndrumați de prof. Titi Dălălău. Vizitele au avut loc în cadrul proiectului ”Istoria se face altfel la UMFST”, care vizează creşterea interesului pentru cunoașterea și înţelegerea trecutului în rândul elevilor.

”Vizitatorii au avut oportunitatea de a afla principalele repere istorice ale evoluției Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, dar și informații despre dezvoltarea tehnicilor și suporturilor de scriere, de la manuscris la e-book, prin incursiunea vizuală a expoziției temporare „Carte veche și manuscrise”, inaugurată în luna decembrie, cu ocazia ediției 2021 a Zilelor UMFST”, au informat reprezentanții Muzeului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, pe pagina web muzeul.umfst.ro.

”Dacă doriți să aflați mai multe despre programul de studii de licență Istorie sau doriți să ne vizitați, ne puteți contacta la adresele de e-mail georgeta.fodor@umfst.rostudentlaistorie@umfst.ro”, au adăugat reprezentanții aceluiași muzeu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE