Teatrul Național suspendă temporar vânzarea biletelor online Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

Teatrul Național suspendă temporar vânzarea biletelor online

Conducerea Teatrului Național Târgu Mureș a hotărât ca pentru următoarea perioadă să suspende cumpărarea biletelor online din cauza contextului pandemic.

„Stimați spectatori, luând în considerare situația cauzată de pandemia COVID, începând cu data de 1 februarie vom suspenda posibilitatea achiziționării biletelor online. Biletele achiziţionate deja de pe biletmaster.ro rămân valabile!”, a comunicat conducerea Teatrului Național.

Spectatorii pot face rezervări contactând Casieria Teatrului la numărul de telefon 0365 806 865, de luni până vineri, între orele 9.00 – 18.00, sau prin mail la adresa secretariat@teatrunational.ro sau pe messengerul celor două Companii.În perioada următoare biletele pot fi achiziționate exclusiv de la Casierie, în ziua reprezentaţiei alese, în următoarele condiții: în zilele lucrătoare, conform programului iar în weekend, cu 2 ore înainte de începerea reprezentaţiilor, la ambele săli

„Pentru a evita supraaglomerarea Casieriilor, vă rugăm să vă achiziţionaţi biletele în intervalul specificat, nu în ultimul moment înainte de reprezentaţii! Vă mulțumim pentru înțelegere și să ne vedem sănătoși la Teatru!”, au mai transmis reprezentanții Teatrului Național.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE