Centură Ocolitoare mureșeană, aproape de contractare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4226 Vizualizări

Centură Ocolitoare mureșeană, aproape de contractare

Primarul municipiului Sighișoara, Ioan Iulian Sîrbu, a anunțat miercuri, 2 februarie, cu prilejul unei conferințe de presă, că termenul limită pentru stabilirea firmei câștigătoare a Centurii de Ocolire a Municipiului Sighișoara este luni, 7 februarie.

”Dacă nu mai apare o nouă modificare a prelungirii termenului pentru anunțarea câștigătorului licitației pentru Șoseaua de Centură 7 februarie este data la care vom ști câștigătorul pentru realizarea acestei investiții, proiectare plus execuție”, a declarat Ioan Iulian Sîrbu.

”Șoseaua de centură va avea o lungime de 13,7 kilometri, va pleca din UAT Albești, va traversa Boiu și va ieși lângă – sighișorenii știu zona – Rusu, și din Rusu va ieși din curbă, la Hetiur. Vom avea un pod peste apă, vom avea un pasaj peste calea ferată, suprateran, și viaduct”, a adăugat primarul municipiului Sighișoara.

Investiția este realizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, iar valoarea licitației este cuprinsă între 293 de milioane de lei (prag minim) și 320 de milioane de lei (prag maxim). Finanțarea proiectului va fi asigurată prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare, iar durata contractului va fi de 38 de luni, din care 14 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE