Primul eșec al baschetbaliștilor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Primul eșec al baschetbaliștilor

În jocul restanță din etapa a IX-a a Ligii I de baschet masculin CSM Târgu Mureş a suferit primul eșec al ediției. Mureșenii au cedat partida susținută în deplasare cu CSU Stiinţa Bucureşti, 73-66 (22-17, 21-17, 15-10, 15-22) în favoarea gazdelor. În jocul dintre singurele echipe neînvinse bucureștenii au profitat de faptul că adversarii lor nu au putut beneficia de aportul lui Goran Martinic, care a lipsit din motive medicale și în jocul precedent și a evoluat puține minute în această partidă, fără realizări pe tabelă. În aceste condiții, gazdele s-au aflat în permanență la conducere, în timp ce mureșenii nu au reușit să facă față jocului dur practicat de bucureșteni. După primele două sferturi Știința avea un avantaj de doar 9 puncte, dar în sfertul trei acesta a ajuns foarte repede la 10 puncte. În ultimele cinci minute ale sfertului mureșenii nu au mai înscris niciun coș, dar adversarii nu s-au distanțat până la ultima pauză decât la 14 puncte, suficient pentru a se impune, deoarece CSM a reușit să recupereze în ultimul act doar jumătate din handicap.

Revanșa va decide câștigătoarea

Înaintea ultimei etape a turului formația mureșeană se menține pe prima poziție deoarece Știința are un joc mai puțin disputat. După cum s-au desfășurat lucrurile, se apre că cele două vor încheia pe primele două locuri sezonul regulat, urmând să-și dispute întâietatea în partida din retur. Următorul meci al formaţiei mureșene, în etapa a XI-a, cea care încheie turul, va fi pe teren propriu, cu Agronomia București, programată în 13 februarie. După doar o săptămână va debuta returul, iar CSM va evolua tot pe teren propriu, cu o altă echipă bucureșteană, ACS NN Ulisse, care a obținut o singură victorie în 9 meciuri.

În partida de la București, pentru echipa antrenorului George Trif au înscris: Sánta Szabolcs 18 puncte, Bölöni Tamás 13 (3×3), Vlad Nistor 9 (1×3), Vladislav Solopa 8, Alin Borşa 6 (1×3), Szilveszter Botond 6 (1×3),  Mihnea Tălmăcean 4, Engi Rosenfeld Dávid 2. Au mai jucat Goran Martinic, Kiss Rolánd și Andrei Mureşan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE