Mureș: Investiție româno-olandeză pentru un Centru nou de imagistică medicală Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 867 Vizualizări

Mureș: Investiție româno-olandeză pentru un Centru nou de imagistică medicală

Conducerea societății Edomed Relife SRL Timișoara anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului (PUZ) care creează cadrul pentru obiectivul de investiții ”PUZ – Construire Centru de imagistică medical, împrejmuire teren și branșamente la utilități” pe un amplasament din localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Petki David nr. 149, în vederea obţinerii avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş din Târgu Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, iar sugestii și observaţii pot fi depuse în scris la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Edomed Relife SRL Timișoara a fost înființată în data de 25 aprilie 2012, are codul CAEN 8622 – ”Activități de asistență medicală specializată” și este deținută de trei asociați persoane fizice, Vlad Ardeleanu (67%), Iana Gheorghe (18%) și Marius Ardeleanu (4%), și de un asociat persoană juridică, SC Medima Health SA (11%). La rândul ei, SC Medima Health SA București are trei asociați: Iana Gheorghe (12%), Vlad Ardeleanu (12%) și Morphosis Capital Fund I Cooperatief UA (76%) din Olanda.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE