Home / Administratie / Reghin, buget de 114 milioane de lei

Reghin, buget de 114 milioane de lei

Distribuie

Consilierii reghineni convocați miercuri, 9 februarie, în ședință ordinară, au avut pe ordinea de zi proiectul de aprobare a bugetului general de venituri și cheltuieli al municipiului Reghin pentru anul 2022. La ședința desfășurată în format online a fost prezentă și Mara Togănel, prefectul Județului Mureș, care le-a transmis consilierilor și reprezentanților din Executiv să aibă în vedere un buget echilibrat și responsabil în interesul reghinenilor.

„Motivul pentru care m-am alăturat acestei ședințe de stabilire a bugetului a fost acela de vă spune că am fost și rămân în continuare partenerul vostru. Mai mult de atât, am dorit să văd cum v-ați gândit să construiți bugetul pe acest an, mesaj care îl voi transmite de altfel la toate Consiliile Locale la care voi participa pentru stabilirea bugetului pentru acest an. Avem în față anumite provocări de care trebuie să profităm. Vă rog tare mult să aveți în vedere să gândim bugetul municipiului Reghin într-un mod foarte echilibat și responsabil, să cumpăniți bine de fiecare dată când luați o decizie în interesul reghinenilor. În ce privește Instituția Prefectului, voi sprijini întotdeauna proiectele voastre, fie că vorbim de Centura Reghin, fie că vorbim de proiectele curajoase pe care doresc să le aud că vi le propuneți în anul 2022. Vă felicit pentru modul cum v-ați descurcat în cursul anului trecut. Actul administrativ în municipiul Reghin, cu mici excepții, se îmbunătățește și putem continua serios în ce privește dezvoltarea municipiului Reghin și a județului Mureș”, a precizat prefectul Mara Togănel.

52.611.000 de lei pentru investiții

Bugetul pe anul 2022 al municipiului Reghin a fost aprobat în unanimitate, valoarea acestuia fiind de 114.109.000 lei, din care un procent însemnat îl reprezintă valoarea investițiilor, după cum afirmă Márk Endre, primarul municipiului Reghin. „Și pentru acest an avem un buget puternic, stabil și centrat pe dezvoltare, buget care a fost adoptat în unanimitate de către Consiliul Local. Valoarea totală a investițiilor este de 52.611.000 de lei”, a precizat primarul Mark Endre.

Alin ZAHARIE

 

De asemenea, verificati

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș în primele trei luni din 2024

Distribuie Peste 2.400 de misiuni îndeplinite, 18 infracțiuni, 374 de contravenţii constatate, sunt rezultatele misiunilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.