Un nou proiect imobiliar prinde contur în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1465 Vizualizări

Un nou proiect imobiliar prinde contur în Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor dezbate, într-o ședință viitoare de lucru, oportunitatea aprobării proiectului ”PUZ – Parcelare teren și stabilire reglementări pentru construire locuințe și creare drum de acces”. Proiectul se află, deocamdată, în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro.

Potrivit Memoriului de prezentare a proiectului, investiția este propusă a fi realizată pe un teren intravilan de pe strada Ceangărilor fără număr din Târgu Mureș și va avea următorii beneficiari: Chertes Ioan și soția Chertes Viorica, Wechter Mircea Radu și soția Wechter Raluca-Elena.

”Se propune lotizarea terenului existent, identificat prin C.F. nr. 130767/Târgu Mureș proprietari Chertes Ioan și soția Chertes Viorica în cinci loturi construibile și realizarea unui drum de acces, de tip fundatură. Se propune reglementarea unui drum tip fundatură la limita nord-vestică a terenului existent, în prezent inexistent, la un profil stradal cu o lățime totală de 8 metri, satisfăcând cerințele unui drum urban de categoria IV, având o lungime de 88,4 metri – măsurat în axul drumului, cu un spațiu de întoarcere amenajat în capătul acestuia”, se menționează în documentul citat.

Conform aceleiași surse, ”drumul nou creat va avea acces direct pe strada Ceangăilor”, din cele cinci loturi propuse ”patru vor avea acces exclusiv de pe strada nouă propusă”, iar lotul de la frontul cu strada Ceangăilor ”va avea accesul de pe strada Ceangăilor.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE