Cvartetul ArteMiss, de Valentine’s Day la Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 443 Vizualizări

Cvartetul ArteMiss, de Valentine’s Day la Reghin

Primăria municipiului Reghin va marca sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day, printr-un spectacol găzduit în această seară de Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară începând cu ora 18. Vor urca pe scenă Cvartetul ArteMiss, și soliștii Anca Branea și Radu Rad.

Cvartetul ArteMiss a luat ființă în anul 2014 și le are în componență pe Bartha Ilka-vioara I, Szabo Szidonia-vioara II, Anamaria Cocoară -viola și Irina Caraghiaur -violoncel. Membre ale Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș și absolvente ale Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, cele patru soliste oferă unicitate, eleganţă și rafinament fiecărui eveniment la care sunt prezente, lucru care va fi probat, cu siguranță, și în această seară la Reghin.

„Având în vedere că astăzi e o zi specială, o zi a iubirii, a dragostei, la invitatia domnului Ioan Contiu, directorul Casei Municipale de Cultură din Reghin dorim să aducem publicului reghinean, prin repertoriul nostru, o apropiere de sentimentul suprem al iubirii, transmis prin muzică. Am pregătit pentru spectacolul din această seară piese surpriză pentru tinerii și nu doar tinerii îndrăgostiți, piese care, prin natura lor transmit sentimente atât de frumoase. Suntem onorate să putem să le oferim publicului nostru drag. Ne-am simțit mereu atât de bine și frumos primite de gazdele Casei de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin, încât abia așteptăm să ne întâlnim la recital. Să ne vedem cu bine și să ne bucurăm împreună de câteva clipe de relaxare! Mesajul nostru pentru această zi este: „Nu frumusețea ne face să iubim ci iubirea ne face să vedem frumusețea”, au declarat pentru cotidianul Zi de zi, membrele Cvartetului ArteMiss.

Intrarea la spectacol este liberă, cu respectarea normelor impuse de pandemia de COVID-19, astfel că numărul participanților va fi redus, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE