Bănci noi în Piața Trandafirilor Administratie
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 1157 Vizualizări

Bănci noi în Piața Trandafirilor

În Piața Trandafirilor din centrul orașului Târgu Mureș au fost înlocuite băncile vechi ruginite cu unele noi ce se bucură de un design interesant. Joi, 17 februarie pe la ora prânzului, băncile nu era încă fixate dar oamenii puteau să stea așezați, fără să întâmpine vreun pericol. Primarul orașului Târgu Mureș, Soós Zoltán a postat pe pagina personală de Facebook, mesajul „Ne schimbăm!”, ce însoțește acțiunea de schimbare a băncilor din centrul orașului.

Părerile locuitorilor sunt împărțite, astfel încât unii consideră că „sunt groaznice, au numai jumate de spătar” după cum a declarat sub protecția anonimatului un tânăr târgumureșean. 

Totodată, Dan Mașca, liderul POL, a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj cu privire la design-ul noilor bănci: „Acum mai bine de 15 ani, când centrul Târgu Mureșului era închis sâmbăta și duminica între 10 am și 8 pm,  ieșeam la

plimbare prin centru și foloseam din când în când băncile din Piața Trandafirilor.

Astăzi trecând prin piața am văzut ca se schimba băncile și de la distanța am crezut ca nu sunt terminate spatarele lor. Oare care este logica de a rămâne neterminata banca?!?”

În același timp, există și persoane care consideră că aceste bănci sunt o investiție bună și încurajează puterea administrativă să nu se oprească aici: „foarte minunate, îmi plac. Încă trebuie prinse dar e minunat. Așa ar trebui peste tot să facă câte ceva. Ar merita mureșenii, mai ales bătrânii care mai stau din când în când. Să vă ajute Dumnezeu că sunteți tineri și să aveți sănătate”, a fost de părere o localnică.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE