Târg caritabil de Mărțișor Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Târg caritabil de Mărțișor

Ești invitat la J`ai Bistrot, duminică, 27 februarie, începând cu ora 12:00. Aici te vei putea bucura de mărțișoare handmade, gustări și dulciuri, alături de voluntarii Ajungem MARI Mureș și ai ocazia să susții educația copiilor din centre de plasament.

Pe lângă produsele pregătite cu multă pricepere şi bucurie de voluntarii Ajungem MARI, vei găsi şi produse realizate de copiii din centre de plasament, alături de voluntari, în cadrul atelierelor creative.

Prin donații poți transforma preparatele și produsele în experienţa magică a unei tabere de dezvoltare personală la munte pentru copiii din centrele de plasament din Mureş. Intrarea este liberă. Certificat Covid obligatoriu!

Programul educațional Ajungem MARI este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate din București și 23 de județe. Programul a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar in prezent implică peste 1000 de voluntari care ajută 2000 de copii din București și alte 23 județe.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți prin ședinte de recuperare școlară într-un mod interactiv, ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în forțele proprii și a le forma abilități care să-i ajute pe viitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE