Home / Reghin / FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediția de februarie

FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediția de februarie

Distribuie

În perioada 18-20 februarie, Piațeta din Cartierul Libertății din Reghin găzduiește o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali, eveniment ajuns la cea de a XI-a ediție, conceput și organizat de Primăria Municipiului Reghin prin Centrul Național de Promovare și Informare Turistică Reghin.

Cei care vor trece pragul târgului vor avea parte și de această dată de o ofertă bogată din care nu lipsesc produsele handmade, costume populare, icoane, aranjamente florale, lumânări sculptate, produse din lavandă, produse croșetate, miere de albină, bijuterii din pietre semiprețioase, mărgele, brânzeturi maturate, ciocolată de casă, kürtőskalács, siropuri, ceaiuri, vinuri, toate bune, gustoase, sănătoase și naturale 100%.

Oameni harnici și creativi vă așteaptă până duminică, 20 februarie cu bunătăți și lucrușoare artistic realizate cu mâinile lor dibace: Cseh János, Balint Balázs și Imola, Osvath Zsolt, Kaiser Biro Zoltan, Halász Amália, Codruța Romanța, Alexandrina Biriș, Adelina Tavirlău, Enikő Filep, Balogh Ida, Maria German, Dora Citiriga, Tancos Melinda-Barabás, Szakacs Eniko, Elena Gliga, Daniela Istrate, Andreea Petruţ, Carmen Bucioaca și Elena Costinas.

Puteți câștiga un coș cu produse locale

Marea surpriză a ediției din această lună a târgului este coșul cu bunătăți și produse de la producătorii locali pus la bătaie de organizatori.

„Cumpără de la producătorii locali prezenți la târg și ai șansa de a câștiga un coș cu bunătăți și alte produse de la producătorii locali. Pentru un produs cumpărat primești un bon care va face obiectul unei tombole. Extragerea va avea loc duminică, 20 februarie, la ora 16:00, iar câștigătorul va fi anunțat telefonic, dar și pe pagina de Facebook Târgul Producătorilor Locali Reghin”, au precizat reprezentanții Centrului Național de Informare și promovare Turistică Reghin.

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.