Șofer prins cu 144 de km/oră într-o localitate mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4952 Vizualizări

Șofer prins cu 144 de km/oră într-o localitate mureșeană

Polițiștii mureșeni au depistat sâmbătă, 19 februarie, pe DN 15A – E578, un șofer ce conducea un autoturism cu o viteză de peste 140 de km/h.

”Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, pe DN 15A – E578, conducând cu o viteză de 144 km/h, pe un tronson de drum unde limita legală este de 50 km/h.  Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, începând cu 27 februarie 2022 ”pentru această abatere sancțiunea va fi reținerea permisului de conducere si a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile, eliberându-se o dovada fără drept de circulație – depăsirea vitezei cu mai mult de 70 km/h, fără a beneficia de reducerea perioadei de suspendare.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE