Târgu Mureș: Topul celor mai votate proiecte pentru bugetare participativă Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 537 Vizualizări

Târgu Mureș: Topul celor mai votate proiecte pentru bugetare participativă

Mai sunt doar cinci zile în care târgumureșenii își pot exprima votul pentru proiectele depuse pentru bugetarea participativă, a anunțat marți, 22 februarie, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, în perioada 14-27 februarie, pe platforma www.bugetareparticipativa.tirgumures.ro se desfășoară prima etapă de vot, cea a publicului.

”35 de proiecte au fost declarate eligibile și au intrat în etapa de evaluare. Până în prezent, voturile exprimate pe axele de finanțare sunt următoarele: ”Alei, trotuare și zone pietonale” – 382 de  voturi, ”Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației” – 189 de voturi, ”Spații verzi și locuri de joacă” – 368 de voturi, ”Amenajare spații publice – mobilier urban, iluminat public, etc.” – 258 de voturi, ”Infrastructură educațională și culturală” – 623 de voturi, ”Orașul digital” – 297 de voturi. După înscrierea pe platforma www.bugetareparticipativa.tirgumures.ro și activarea contului, fiecare cetățean își poate exprima votul și poate alege șase proiecte, câte unul pentru fiecare dintre cele șase domenii stabilite”, menționează sursa citată.

Primele trei proiecte clasate, în funcție de numărul de voturi obținut, din fiecare domeniu, vor intra în a doua etapă de vot.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE