Home / Primaria Targu Mures / Am inaugurat Sala de sport multifuncțională!

Am inaugurat Sala de sport multifuncțională!

Distribuie

De astăzi, clădirea neglijată din Parcul Municipal, găzduiește o bază de sport modernă. În prezența primarului municipiului Târgu Mureș, dl. Soós Zoltán, a directorului adjunct CSM. dl. Szászgáspár Barnabás, a antrenorilor și sportivilor Clubului Municipal, cât și în prezența jurnaliștilor a fost inaugurată Sala de sport multifuncțională marți, 22 februarie.

Clădirea a fost nefolosită mult timp, iar de când a intrat în administrația Clubului Sportiv Municipal, au fost parcurși etapele necesare pentru a fi renovată complet, dotată cu aparate performante, instalații etc.

Lucrările au durat aproape patru luni, investiția totală ridicându-se la 550.000 lei, ceea ce include atât lucrările de renovare, dotarea cu echipamente sportive, instalații, dar și o aparatură modernă de securitate și supraveghere video.

Sala va fi folosită în primul rând de către sportivii CSM, dar va exista colaborare și cu alte entități sportive.

„Am mai făcut un pas în vederea revitalizării scenei sportive târgumureșene. Continuăm să susținem și să apreciem antrenorii și sportivii orașului, deoarece sportul ne conectează cu comunitatea, contribuie la construirea ei și duce mai departe reputația Târgu Mureșului.” – a spus la inaugurare primarul orașului, Soós Zoltán.

Directorul adjunct CSM, Szászgáspár Barnabás a mulțumit în numele sportivilor şi antrenorilor pentru investiția făcută, dar și acelor oameni care au muncit la greu pentru realizarea Sălii multifuncționale sub atenta supraveghere al lui Kovács Géza.

„Nouă ne place să vorbim prin rezultate, dar de data aceasta trebuie să mulțumim tuturor celor implicați în proiect. Această sală va fi folosită de către sute de sportivi și structuri sportive pentru pregătirea fizică specifică.” – a spus Szászgáspár Barnabás.

Sala de sport situată pe două niveluri are trei părți distincte: una pentru încărcare – cu greutăți, aparate care acoperă toate grupele musculare, una cardio – cu benzi de alergare, biciclete, aparate de vâslit etc., iar a treia este o zonă de contact, unde găsim un ring, saci de box și un covor elastic pentru artele marțiale și alte sporturi.

(Serviciul Relații Interne și Internaționale, Primăria Târgu Mureș)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.