Sabion Elen, demers pentru obținerea autorizației de mediu Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 535 Vizualizări

Sabion Elen, demers pentru obținerea autorizației de mediu

Conducerea societății Sabion Elen SRL Târgu Mureș anunță depunerea la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a documentației pentru obținerea Autorizației de Mediu pentru obiectivul de fabricare a bijuteriilor și a articolelor similare din metale prețioase, pe amplasamentul din municipiul Târgu Mureș, strada Bolyai nr. 20.

”Activitatea constă în fabricarea metalelor prețioase. Orice informații, sugestii și contestații privind impactul asupra mediului se pot obține la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, telefon 0265-314.984, 314.987, fax 0265-314.985”, se arată în comunicat.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea Sabion Elen SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 15 decembrie 1998, are ca obiect de activitate ”Comerț cu amănuntul al ceasurilor și bijuteriilor, în magazine specializate”, este deținută de doi asociați, Claudiu Bologa (55%) și Camelia Liliana Bologa (45%), și a derulat în anul 2020 afaceri de 13,1 milioane de lei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE