Mureșul ajută refugiații din Ucraina Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Mureșul ajută refugiații din Ucraina

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat sâmbătă, 26 februarie, că Instituția Prefectului – Județul Mureș se află ”în contact permanent” cu Guvernul României, dar și cu prefecții județelor de graniță și ai celor vecine cu județul Mureș.

”Discut cu primarii mureșeni și confirm că suntem pregătiți să ne oferim sprijinul pentru refugiații din Ucraina, în orice moment vom fi solicitați și situația o va impune. Am primit numeroase întrebări legate de intențiile unor societăți comerciale și ale oamenilor simpli de a oferi spații de cazare pentru refugiați”, a precizat prefectul Mara Togănel.

Pentru centralizarea inițiativelor, prin implicarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, au fost operaționalizate numerele de telefon 0265-269.661 și 0265-269.662, precum și adresa de e-mail dispecerat@isumures.ro.

”Aici veți putea furniza datele dumneavoastră de contact, adresa spațiului, precum și numărul de persoane ce pot fi cazate. Mureșenii dovedesc, din nou, solidaritate. Îi felicit pe toți cei care au format grupuri de inițiativă, la apelul cărora oamenii au început să facă donații. Vom acționa gradual, unitar și adaptat nevoilor. În aceste momente, cel mai important este să fim empatici și echilibrați, astfel încât să putem interveni în cel mai scurt timp. Îmi exprim speranța că știm să oferim ajutor și sprijin semenilor noștri acum, când au atât de mare nevoie”, a mai transmis prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE