SOLIDARITATE. Studenții din Târgu Mureș, colectă pentru refugiații din Ucraina Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2540 Vizualizări

SOLIDARITATE. Studenții din Târgu Mureș, colectă pentru refugiații din Ucraina

Duminică, 27 februarie, un alt transport de donații va pleca din Târgu Mureș spre vamă, în Sighet, au informat reprezentanții Ligii Studenților Târgu Mureș.

Colectarea are loc la sediul Ligii Studenților din Târgu Mureș (strada Nicolae Grigorescu nr 15, căminul 2, parter), pe parcursul întregii zile de sâmbătă, 26 februarie.

”Donațiile pot fi sub orice formă sau pot face parte din următoarele categorii: produse pentru copii – scutece, șervețele umede, mâncare bebeluși, lapte praf, produse de igienă, păturici, produse de igienă – șervețele umede, dezinfectant, pastă/perii de dinți, sapun, șampon etc., utile pentru încălzit – termosuri, paturi, haine groase, paturi, saci de dormit, mâncare – produse neperisabile și apă, conserve, biscuiți/napolitane, gustări de orice fel, cutii cu ceai, butelii mici pentru camping pentru încălzit apă/mancare, medicamente, donații în cash pentru benzină

Oricine este disponibil cu mașini pentru transport spre vamă, poate ajuta și pe această cale. Acești oameni au nevoie disperată de ajutorul și de solidaritatea noastră și astfel, dorim să ne unim forțele și resursele pentru ei și pentru lupta lor în fața acestei crize umanitare. Pentru detalii sau alte informații ne puteți contacta printr-un mesaj privat sau telefonic la +40365.882.494”, au informat reprezentanții Ligii Studenților Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE