Home / Administrație / Comuna Solovăstru, alături de familiile refugiate din Ucraina

Comuna Solovăstru, alături de familiile refugiate din Ucraina

Distribuie

Primăria comunei Solovăstru, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Solovăstru, Parohia Ortodoxă Jabenița și Asociația Civitas, a demarat  o acțiune de sprijin pentru familiile refugiate din Ucraina care trec prin momente grele în această perioadă. În acest sens, în cursul zilei de sâmbătă, 26 februarie, sediul primăriei  comunei Solovăstru a fost deschis pentru a primi pachete cu produse alimentare neperisabile, produse de igienă, produse pentru copii, precum și medicamente.

Cu acest prilej, reprezentanții Primăriei au făcut apel locuitorilor să doneze bani, sau chiar să ofere găzduire, beneficiari fiind cei aflați în nevoie, victime ale conflictului armat din Ucraina.

„Dacă vă este mai ușor puteți să donați o sumă de bani din care se vor face cumpărături de astfel de produse după care le vom transporta la punctele de frontieră unde se află refugiații. Iar dacă cineva poate și doreste în caz de nevoie să ofere cazare ne va aduce la cunoștința pentru a avea o situație clară în acest sens deoarece situația în țara vecină este destul de gravă. Vă mulțumim pentru implicare !Împreună sprijinim oamenii care au mare nevoie de ajutor!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Solovăstru.

Apelul lansat de Primăria Solovăstru nu a fost fără urmări, în cursul zilei de sâmbătă s-au înregistrat primele donații, care au continuat și în cursul zilei de duminică, 27 februarie.

„Respect și mulțumire celor care au contribuit cu mult sau puțin, produse sau bani, locuitori ai comunei noastre, celor din Reghin care nu au fost puțini, firme,tuturor celor implicați. Pe lânga produse alimentare si nealimentare, din donații sau adunat în cursul zilei de sâmbătă suma  7050 lei. S.C Fitoprest SRL a venit în sprijinul nostru cu o autoutilitară inclusiv combustibilul pentru transportul produselor.Vă asigurăm ca tot ce s-a donat va ajunge la oamenii care fug din calea războiului”, au precizat reprezentanții Primăriei Solovăstru.

(A. Z.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.