Primarul Dan Vasile Dumitru, sprijin pentru refugiații din Ucraina Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 297 Vizualizări

Primarul Dan Vasile Dumitru, sprijin pentru refugiații din Ucraina

Comuna Ibănești se înscrie în rândul celor care întoid o mână de ajutor familiilor de refugiați venite din Ucraina. În acest sens, Primăria Ibănești și-a intensificat eforturile pentru sprijinirea celor fugiți din calea conflictului armat din țara vecină.

„Locuitorii comunei Ibănești care doresc să vină în ajutorul persoanelor din Ucraina intrate în țara noastră o pot face prin punerea la dispoziție, dacă situația o va impune, a unor spații de cazare, în mod gratuit”, a precizat primarul Dan Vasile Dumitru.

Potrivit acestuia, pentru o bună centralizare a disponibilității la nivel de comună, persoanele interesate sunt rugate să transmită următoarele date: tipul spațiului de cazare, numărul locurilor de cazare disponibile, există sau nu posibilitatea servirii mesei, spațiul este dotat sau nu cu paturi sau saltele, sunt sau nu grupuri sanitare, sunt sau nu dușuri.

„Pentru a se acționa rapid și eficient, rugăm celor care doresc să sprijine să transmită datele solicitate până marți, cel târziu, ora 12.00, la numărul de telefon 0745.503.175 (Adina Gruia). Datele transmise vor fi centralizate de către Instituția Prefectului – Județul Mureș, care va coordona la nivel județean repartizarea persoanelor în spațiile disponibile. Mai multe de atât, în ce mă privește, pun la dispoziție trei camere, cu baie și bucătărie”, a precizat primarul comunei Ibănești.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE