Home / Stiri / A început etapa a doua a concursului studențesc E.ON Energy Challenge, ediția 2022!

A început etapa a doua a concursului studențesc E.ON Energy Challenge, ediția 2022!

Distribuie

A doua etapă a concursului studențesc E.ON Energy Challenge, ediția 2022 a debutat luni, 28 februarie și pe parcursul a cinci zile vor avea loc online conferințe și seminare menite să ajute echipele participante în confruntarea din etapa finală a concursului.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții E.ON Energie România, ,,șapte echipe formate din studenți și masteranzi de la universități din Suceava, Iași, Cluj și București s-au calificat pentru E.ON Energy Challenge Academy”.

Evenimentul se desfășoară online, până în data de 4 martie, iar marea finală a competiției va avea loc în luna aprilie. Premiile puse în joc depășesc 5.000 euro: locul I – 3.000 euro, locul II – voucher de vacanță de 500 euro pentru fiecare membru din echipă și locul III – voucher de cumpărături de 1.000 lei tot pentru fiecare membru din echipă.

,,Temele abordate în aceste întâlniri vor viza secțiunile Brainstorming Tehnic, Stakeholders, Market Analysis, Business Model Canvas, Business Case și Pitching Tips&Tricks Public Speaking”, au precizat reprezentanții E.ON Energie România.

,,Echipele finaliste și proiectele selectate sunt: 1. Echipa Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor – ATLAS; 2. Echipa Universității Tehnice de Construcții București, Facultatea de Instalații și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Calculatoare – GREEN MAP; 3. Echipa Universității Politehnice București, Facultatea de Energetică – (B)ENERGY; 4. Echipa Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași, Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată – SMART; 5. Echipa Universității Politehnice București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și Facultatea de Energetică – G.E.B; 6. Echipa Universității Politehnice București, Facultatea de Inginerie Electrică – VIS; 7. Echipa Universității Politehnice București, Facultatea de Energetică și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”- ENERGY ENTHUSIASTS”, au mai precizat reprezentanții E.ON Energie România.

Pentru mai multe informații se poate accesa pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/studentenergychallenge.

Alexandra HAJA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Viile Dealului Mic, în plin proces de reabilitare

Distribuie După o îndelungă perioadă în care nu s-au realizat niciun fel de investiții și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.