Cu haină sau jachetă? Pantofi Emu Life style
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Cu haină sau jachetă? Pantofi Emu

Atunci când vrei ca ținutele tale să fie potrivite chiar până la cel mai mic detaliu, trebuie să faci alegerile potrivite. Că alegi prima dată hainele pe care dorești să le porți, iar pentru acestea alegi pantofii potriviți sau că alegi prima dată pantofii, apoi te gândești ce haine ai putea îmbrăca cu aceștia, este important ca la final toate să se potrivească, iar ținutele tale să fie confortabile și la modă.

Despre calitatea pantofilor emu ai auzit, probabil, însă cât de versatili sunt aceștia? Reprezintă o alegere bună atunci când vine vorba de ținute la modă? Și cu ce îi poți purta astfel încât să arăți bine? 

Ce pantofi emu poți alege pentru a-ți completa ținutele?

Pantofii emu sunt potriviți mai ales pentru a-ți completa ținutele din sezonul rece, dat fiind că aceștia se regăsesc sub forma unor numeroase modele de cizme și ghete înalte, peste gleznă, unele modele ajungând până în zona genunchilor. Realizați din materiale naturale, respectiv din lână merino la interior, recunoscută pentru proprietățile izolatoare pe care le are, și din piele întoarsă la exterior, pantofii Emu pot fi purtați chiar și în cele mai geroase zile de iarnă. Poți alege dintre modelele de ghete emu până la gleznă, modele de cizme emu înalte, de culoare negru, maro, gri sau chiar roșu mineral, majoritatea modele de cizme cu închidere slip on, dar și modele de cizme cu închidere cu fermoar. 

Pentru a-ți completa ținutele într-un stil casual poți alege o pereche de pantofi emu cu aspect de bocanci dama sau unul dintre modelele clasice de pantofi emu de culoare neagră, cu un design minimalist, care are înălțimea preferată. Pentru ținutele elegante poți alege o pereche de pantofi emu negri cu aspect lucios din colecția Sharky Mini Town sau o pereche de botine emu cu toc și fermoar lateral. Alege o pereche de botine înalte prevăzute cu șireturi pentru a-ți completa ținutele într-o notă distinctă sau o pereche de pantofi joși emu, cu partea superioară întoarsă, pentru a oferi o notă șic ținutei. 

Happy loving couple having fun outdoors in snow park. Winter vacation.

Cu ce poți purta pantofii emu?

Unul dintre avantajele majore ale acestor pantofi este reprezentat de versatilitatea pe care o oferă. Aceștia pot fi asortați și la ținutele sport, și la cele casual, și la ținutele urbane, și la ținutele elegante. Astfel, poți purta o pereche de pantofi Emu alături cu blugi, bluză cu mâneci lungi și jachetă pentru un stil lejer, casual, dar și cu o rochie și un palton elegant într-un stil office de excepție. De asemenea, poți purta o pereche de pantofi emu cu o jachetă matlasată pentru ținute călduroase de iarnă sau poți alege o pereche de pantofi emu potriviți pentru ținutele de toamnă. 

Asortează pantofii emu preferați la ținutele tale în funcție de culoarea pe care o au aceștia, în funcție de înălțimea modelului, de tipul de închidere sau de designul acestora. Pe lângă calitatea pe care o oferă, respectiv confortul termic pe care îl poți obține prin purtarea unor astfel de pantofi, beneficiezi și de avantajul de a purta o pereche de pantofi la modă, într-un stil inconfundabil. Alege pantofii emu potriviți ținând seama de ceea ce ai nevoie sau de preferințele personale pe care le ai, însă alege cu încredere, deoarece pantofii emu sunt pantofi în tendințe, de o calitate deosebită.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE