Paramedic al ISU Mureș la datorie și în timpul liber Sanatate
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 278 Vizualizări

Paramedic al ISU Mureș la datorie și în timpul liber

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ,,Horea” al judeţului Mureş, duminică, 27 februarie în jurul orei 17.00, o femeie a căzut pe marginea drumului, iar un băiețel striga disperat după ajutor.

,,Întâmplarea a făcut, ca în zonă să fie colegul nostru Alexandru, care este paramedic la ISU Mureș. Salvatorul, de cum a auzit strigătele de ajutor, deși era cu familia la un eveniment important, a ieșit să vadă despre ce este vorba. S-a deplasat spre victimă, iar după ce a executat o recunoaștere rapidă a constatat că este vorba despre o persoană de gen feminin, de aproximativ 60 de ani, victima era căzută pe jos, inconștientă cu puls. De îndată a solicitat sprijinul colegilor prin numărul unic de urgență 112 și până la sosirea echipajului, salvatorul a început acordarea primului ajutor calificat. După ce victima și-a revenit, colegul nostru a adus o pătură pentru a o înveli, deoarece prezenta frisoane. De cum a ajuns ambulanța la locul solicitat, colegul nostru a transmis echipajului, toate măsurile întreprinse până în momentul de față și i-a ajutat să transporte victima în ambulanță”, au precizat reprezentanții ISU ,,Horea” al judeţului Mureş.

,,Plutonierul adjutant BURLACU Alexandru-Ciprian, este comandant de echipaj și paramedic la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș din cadrul ISU Mureș și are o vechime de 20 ani în rândul salvatorilor mureșeni. Îi mulțumim colegului nostru pentru devotament, seriozitate și implicarea de care dă dovadă în îndeplinirea atribuțiilor atât în timpul programului de lucru cât și în timpul liber”, au mai precizat reprezentanții ISU ,,Horea” al judeţului Mureş.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – ISU Mureș – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Horea” al jud. Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE