E.ON lansează două pachete de produse de energie cu protecție prin asigurare, în cazul situațiilor neprevăzute Stiri
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 371 Vizualizări

E.ON lansează două pachete de produse de energie cu protecție prin asigurare, în cazul situațiilor neprevăzute

E.ON Energie România a lansat pe piața de energie din România o serie de produse de gaze naturale și energie electrică care vin la pachet cu asigurări pentru evenimente nedorite sau care oferă garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții E.ON Energie România, ,,prin intermediul E.ON Protect Gas, clienții sunt protejați în cazul șomajului, invalidității permanente totale din accident sau spitalizării, iar produsele E.ON Secure oferă garanție extinsă la produse electrocasnice și televizoare.

,,E.ON Protect Gas oferă clienților cu titlu de beneficiu, adițional serviciilor de furnizare a gazelor naturale, o asigurare în cazul producerii unor evenimente nedorite, între care șomajul, invaliditatea permanentă totală din accident sau spitalizarea. Protecția oferită clienților care se află într-una din aceste situații, constă în acordarea de către asigurător a unei compensații unice pentru un eveniment asigurat în cuantum de 1.350 de lei în cadrul unui an de asigurare, compensație ce va fi virată direct în contul acestora”, au precizat reprezentanții E.ON Energie România.

,,E.ON Duo Secure este un produs de utilități unic în România, care oferă adițional pachetului de gaze naturale și energie electrică, cu titlu de beneficiu clienților, o asigurare de garanție extinsă pentru produse electrocasnice și televizoare, care constă în repararea sau chiar rambursarea/înlocuirea acestor produse pentru 2 evenimente asigurate/an de asigurare, maxim 5 bunuri. E.ON Secure Gas, dedicat clienților care aleg pachetul de gaze naturale și E.ON Secure Electric pentru cei care optează pentru energie electrică au aceleași tipuri de facilități ca și în cazul E.ON Duo Secure”, au mai precizat reprezentanții E.ON Energie România. 

Informații suplimentare cu privire la termenii și condițiile de asigurare incluse în pachetele E.ON se găsesc accesând următorul link: eon.ro/oferta-protect-gas și eon.ro/oferta-duo-secure.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE